The Diamond Suite solo bedroom
JH_DS_iso-6_tNM-999_fin.png
The couple Diamond 5 ribs
The couple Diamond 5 ribs
The couple Diamond 6 ribs
JH_DS_iso-1_suite-sous-vous_fin.png
The family Diamond 8 ribs
JH_DS_iso-4_Kampina-Staete_fin.png
The family Diamond 8 ribs
JH_DS_iso-5_Hierden_fin.png
The family Diamond 8 ribs
JH_DS_iso-7_Ros_fin.png
The family Diamond 7 ribs
The XL Family Diamond
The XL Family Diamond

The couple Diamond

De basis variant van de Diamond Suite heeft een lengte van 5 of 6 ribben van 1,2 meter. Deze recreatiewoning is geschikt als solo retreat of romantische tweepersoons get-away. Er is ruimte voor een bed, tafel met stoelen en een badkamer met aangrenzend keukentje. De afmetingen van deze versie maken hem uiterst geschikt voor de kleinere plekken midden in de natuur. Door de houtbouw en het materiaalgebruik is deze Diamond Suite perfect als rustige werkplek, ontspannende vakantie accommodatie, of voor een tweepersoons weekendje weg.

The family Diamond

De familie versie van de Diamond Suite is geschikt voor 2 tot 6 personen en is opgebouwd uit minimaal 7 ribben van 1,2 meter. De extra ruimte die er ontstaat door het toevoegen van ribben aan de basis variant maakt veel verschillende indelingen mogelijk. Enkele voorbeelden ziet u in de isometrische tekeningen hierboven. Door het toevoegen van een stapelbed is er slaapruimte voor kinderen en de achterste slaapkamer kan worden afgesloten met een schuifdeur. De family Diamond is ook in te richten als een extra ruime tweepersoons recreatiewoning.  

The XL family Diamond

Groot, groter, grootst! De XL variant van de Family Diamond heeft bredere en hogere bouwblokken. Zo ontstaat er ruimte voor een vide waar een tweepersoonsbed op geplaatst kan worden. Door onder de vide een slaapkamer en badkamer te realiseren ontstaat er een extra ruime woning. Met grote glaspartijen aan de voorkant en de mogelijkheid tot dak en wandramen is er prachtig zicht naar buiten.