Diamond Suite sustainable holiday home

Werkwijze

Duurzame houtbouw recreatiewoning van hoge kwaliteit

Binnen 8 weken kunt u de Diamond Suite aanbieden aan uw gasten. Als duurzame recreatiewoning met een luxe look & feel sluit hij aan bij huidige & toekomstige markt voor vakantiegangers. 

De Diamond Suite is aan te passen in indeling, materiaalgebruik en kleurstellingen. Op een duurzame wijze maken wij voor u een recreatiewoning die aansluit bij uw doelgroep.

Diamond Suite modulaire opbouw
Diamond Suite Razend snel

Razend snelle productie

De Diamond Suite is een Nederlands ontwerp en wordt op eigen bodem geproduceerd. Door een voornamelijk digitaal productie proces worden de arbeidsuren beperkt en productiefouten geminimaliseerd. Na 8 weken bouwen is hij af en vervoeren we hem in zijn geheel naar uw locatie waar hij dezelfde dag nog in gebruik genomen kan worden.

Diamond Suite Flexibel

Flexibel & modulair

Dankzij de modulaire bouwblokken van 1,2 meter kunnen we de basismodellen inkorten of verlengen. Zo kan er een extra slaapkamer toegevoegd worden, een grotere keuken gecreerd worden of een luxere badkamer ontworpen worden. Ook kan er een verlengde veranda aan dit tinyhouse worden toegevoegd. Daarnaast hebben we mogelijkheden voor het vergroten van natuurlijke lichtval door het gebruik van dakramen, wandramen en puien.

Diamond Suite Duurzaam

Duurzame houtbouw

Met het oog op de toekomst is de Diamond Suite ontworpen als duurzame recreatiewoning. Dit tinyhouse wordt gekenmerkt als houtbouw. Tijdens het bouwproces gebruiken we waar mogelijk bio-based materialen die in de toekomst hergebruikt kunnen worden. Dankzij de plaatsing op schroeffunderingen is er minimale impact op het terrein en kan de Diamond Suite wanneer nodig verplaatst worden naar een nieuwe locatie. De Diamond Suite kan ook voorbereid worden voor een off-grid toepassing.